Stichting Repair Cafés de BEL

Repair Café Blaricum gaat nu ook naar de Blaercom

Een goed alternatief voor Blaricum dorp.

In 2014 is Repair Café Blaricum gestart op de locatie de Malbak met ondersteuning van Versa Welzijn. Eind 2014 bood Vivium de mogelijkheid om in Zorgcentrum De Torenhof sessies te houden. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt. De sessies in de Torenhof en de Malbak wisselden elkaar af. Helaas zijn de sessies in de Torenhof door omstandigheden gestaakt.

Het is ons gelukt om voortaan Repair Café sessies te gaan houden in de Blaercom. Na overleg met wethouder Ben Lüken en het bestuur van de Blaercom hebben we financiële ondersteuning gekregen van de gemeente om dit mogelijk te maken.

We gaan dit starten per zaterdag 9 juli a.s.!!

De planning is om elke 2e zaterdag van de oneven maanden in de Blaercom. De even maanden blijven als vanouds in de Malbak. Van 10:00 tot 13:00 staan deze reparateurs klaar om samen met de bezoekers de kapotte spullen te repareren. Gemiddeld lukt het om 70 % van de aangeboden defecten te repareren. Vanaf 12.30 uur nemen wij geen nieuwe reparaties aan. Eventueel te vervangen onderdelen dient u zelf mee te brengen. Wilt u ons ondersteunen dan wordt een donatie op prijs gesteld.

Weggooien? Mooi niet!

Doet uw koffieapparaat of de staafmixer het niet meer? Wat doet u met uw kapotte stofzuiger, speelgoed, meubeltje of een klok? Gaat u de kapotte kleding weggooien en kan het misschien nog gemaakt worden?
Komt naar het Repair Café en laat het nakijken.

Het bestuur Repair Cafés de BEL