Repaircafé BEL helpt klanten van de Kringloop

Op 18 februari aanstaande is Repaircafé – BEL van 10 tot 16 uur aanwezig in Kringloop-centrum Eemnes, Zuidersingel 4A.
Bezoekers kunnen dan opnieuw gebruik maken van hun goede diensten.

Om ca. 13.45 uur ontvangt het Repaircafé uit handen van het bestuur van Kringloop-Eemnes als dank voor de instandhouding van hun werk een leuke donatie.
Producten een nieuw Kringloop-Eemnes als dank voor (tweede) leven gunnen (Kringloop) of de goede samenwerking en voor de reparaties laten uitvoeren (Repaircafé) instandhouding van hun werk een dienen verantwoord omgaan met alles leuke donatie.

Repaircafé en Kringloop horen bij elkaar

Beide bevorderen de duurzaamheid. Beide doen hun uiterste best om. vaak tegen de stroom in, de heersende weggooimentaliteit te doorbreken. Waarom die schemerlamp weggooien als het verhelpen van kortsluiting in de aan- en uitknop de lamp een veel langer leven bezorgt? Waarom niet proberen het senseo-apparaat te repareren of die losse zoom vast te laten zetten en die weerbarstige rits onder handen te nemen.

Producten een nieuw (tweede) leven gunnen (Kringloop) of reparaties laten uitvoeren (Repaircafe) dienen vertntwoord omgaan met alles wat ons mensen is toevertrouwd.

Vandaar dat Repaircafé en Kringloop broer en zus zijn en elkaar moeten versterken. Vandaar dat Kringloopcentrum-Eemnes vanuit de Goede-doelen-pot (Het KCE-Fonds) het Repaircafé-BEL financieel verrast. Wilt u gebruik maken van de diensten van het Repaircafé en tegelijkertijd gezellig rondsnuffelen in Kringloopcentrum-Eemnes, wip dan op 18 februari tussen 10.00 en 16.00 uur even binnen. U bent van harte welkom !